Zoekmachine adverteren

Vraaggestuurd adverteren

Wellicht bent u een van de vele ondernemers die maandelijks grote bedragen uitgeeft aan reclame in dag-/weekbladen en tijdschriften. Wij noemen dit aanbodgestuurd adverteren. Hoe mooi zou het zijn om vraaggestuurd te adverteren? Dat uw doelgroep bij uw bedrijf of organisatie uitkomt als ze op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt.

Op internet kunt u zowel aanbodgestuurd als vraaggestuurd adverteren. Aanbodgestuurd door bijvoorbeeld banners op sites met veel bezoekers zoals telegraaf.nl of nu.nl te plaatsen en vraaggestuurd door in zoekmachines te adverteren. Dit noemen we Search Engine Advertising (SEA). Met goede SEA kunt u mensen bereiken die gericht naar uw product of dienst zoeken.

SEA-analyse

Verbaasd kan een grondige SEA-analyse maken waarin u advies krijgt hoe u klanten, die uw product of dienst zoeken, op uw website kunt krijgen en hoe u uw online concurrenten voor blijft.

We gaan eerst samen op zoek naar de visie van uw onderneming op online adverteren. Vervolgens analyseren wij de concurrentie: wat zijn sterke punten en waar laten ze steken vallen. Daarna maken wij een keywordanalyse, wat inhoudt dat wij kijken met welke zoekwoorden of -combinaties u het beste kunt adverteren op Google of in andere zoekmachines. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces van zoekmachine adverteren.

Neem voor meer informatie over zoekmachine adverteren vrijblijvend contact met ons op.

Adverteren op Google?

Tips over online adverteren

Ik heb een vraag: