Wij zijn verbaasd

4126138cbcbf4dcfb03d0788714d6a87

Wij zijn verbaasd: Pieter Versloot en Johannes Baas. Wij zijn 2 clowns uit Apeldoorn die alles doen voor uw online succes. Begin 2012 zijn wij verbaasd gestart met als doel om u succesvol te maken online. We gaan niet slapen voordat u rendement haalt uit het internet.

Bent u bang? 

De afgelopen jaren hebben wij in veel keukens mogen meekijken en ontdekt hoe belangrijk het voor een ondernemer is om online actief te zijn. Aan de ene kant zijn er ondernemers, die bang zijn om te investeren in bijvoorbeeld een nieuwe website en aan de andere kant zijn er ondernemers, die ondoordacht geld uitgeven aan snelle marketingjongens met mooie praatjes.

Hoe dat komt? Wij zien een enorme kloof tussen wat u weet over online en wat de marketingbureau's weten. Deze kloof wordt alleen maar groter, wat betekent dat u steeds meer gaat betalen voor online marketing diensten, of dat u er helemaal niets meer van wilt weten. Dat kan niet, daar gaat wij van huilen.

Wij komen alles wat opgeblazen wordt graag voor u plat slaan. Het is allemaal niet zo moeilijk en spannend, als u maar de juiste begeleiding krijgt.

Deze clowns maken er graag een feestje van.

Wij zijn niet te volgen, maar probeer het op Twitter ;-)

...of LinkedIn

...of Facebook