Het is hoog tijd om een blog te plaatsen. Ons laatste bericht is van 23 juli. Hebben we in de tussentijd echt niets te melden gehad? U zou haast denken dat wij nog steeds in onze zwembroek op een subtropisch eiland zitten.

Wat heeft u uitgevreten?

Was het maar zo…. ;-) Inmiddels hebben we augustus achter de rug en september zwaaien we ook bijna uit. In 2 maanden zijn er 8 websites gelanceerd. We hebben niet stilgezeten. Jammer dat onze blogpagina wel doet vermoeden dat er in die periode weinig is gebeurd. 

Wat heeft u de afgelopen 2 maanden uitgevreten? Durft u ons op uw nieuwspagina te laten kijken, of zien we daar nog steeds een bericht over winterbanden bovenaan staan. We zouden bijna zeggen: ‘ laat maar staan, voor je het weet is het winter’ .

We gaan niet vragen waarom u niets geplaatst heeft, omdat we u geen schuldcomplex willen aanpraten. U vindt waarschijnlijk toch al dat u te weinig doet aan uw website, dat hebben wij ook. 

Oktober = Blogtober

Om onszelf en u uit te dagen om vaker kennis, nieuws of leuke inzichten op uw website te delen, dopen wij oktober tot blogtober.

In blogtober organiseren wij 2 sessies van 1 uur, waarin we samen met onze klanten gaan brainstormen over onderwerpen waar u wat over kunt vertellen op uw blog. Er is plek voor 8 klanten per sessie.

blogtober

Doet u mee aan Blogtober? Schrijf u in voor 1 van onze sessies!

Data: maandag 13 oktober, woensdag 22 oktober

Tijd: 20.00 - 21.00 uur

Locatie: Marktstraat 10, Apeldoorn.