Het is al even geleden, maar wij kunnen het ons nog goed herinneren. Elke vrije middag vonden we ons al spiegelend terug in de schappen van de plaatselijke Albert Heijn. Soms met gevaar voor eigen leven als het bovenste vak met huiswijnen het bijna begaf en naar beneden dreigde te komen. 

Wat leverde het ons op? Een schamele 4 euro per uur, boze blikken van de bedrijfsleider als je even een gesprekje had met je collega-vakkenvuller en nachtmerries met dansende melkpakken op de rand van je bed. We wisten niet beter. Iedereen van onze leeftijd was vakkenvuller, dus je werd het ook maar. Alles beter dan een krantenwijk. 

Het zou toch gaaf zijn als je een baantje hebt waarin je iets doet wat je helemaal te gek vindt, waar je geen enge dromen van krijgt en dat ook nog eens veel beter betaalt? 

Wil jij met ons werken? 

(WIE WIL DAT NOU NIET?)

Je voelt ‘m al aankomen: wij bieden jou de unieke kans om met ons te werken. 

Wij hebben samen met een ervaren softwareontwikkelaar een gave tool gemaakt, waarmee ondernemers hun website helemaal zelf kunnen maken en beheren. Ze kiezen een leuk design uit en vullen dat in met teksten, filmpjes, foto’s en andere leuke onderdelen. 

De website kost maar € 39,- per maand en wij zorgen voor dat bedrag dat het steeds leuker wordt om je website bij te houden, met coole updates.

Soms wil een ondernemer een eigen design, omdat hij die mooier vindt dan die van ons. Een webdesign bestaat uit allemaal losse bestandjes die we moeten installeren op onze tool, zodat de ondernemer zijn website zelf kan bewerken. 

Hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Ben jij iemand, of ken jij iemand die het leuk vindt om:

  • te programmeren,
  • websites en/of apps te maken,
  • een nieuwe programmeertaal te leren,
  • uit te groeien tot ontwikkelkoning,
  • thuis te werken,
  • iets te doen wat je helemaal te gek vindt.

Stuur een berichtje naar info@verbaasdonline.nl met je naam en telefoonnummer en een foto van iets wat je gemaakt hebt waar je heel trots op bent. Het mag vanalles zijn. :-)

Zakkenvullen-of-vakkenvullen