Maak zelf uw nieuwe website

gebruikersgemak

Heeft u een website? Bent u blij met de vrijheid die u heeft om teksten, afbeeldingen en video's aan te passen en toe te voegen? Of bent u het zat om voor eenvoudige aanpassingen steeds maar weer uw webmaster in te schakelen.

Wij hebben samen met een ervaren webontwikkelaar een complete online marketingoplossing ontwikkeld, waarmee u een website eenvoudig kunt maken en onderhouden zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft. 

U past teksten, afbeeldingen en andere onderdelen op uw website aan, simpelweg door er op te klikken. Eenvoudig toch? 

Een ondernemer vertelde ons eens: “Het plaatsen van een bericht op mijn website, moet net zo makkelijk zijn als het plaatsen van een bericht op Facebook”. Hij heeft gelijk. Hoe lager de drempel is, hoe leuker het is om met uw website bezig te zijn en hoe beter u kunt communiceren met uw doelgroepen.

'Het is zo druk dat ik niet op vakantie ga'

'Als startende ondernemer wilde ik een website die ik eenvoudig zelf kan starten, beheren, uitbreiden en het belangrijkste, een website waar ik geld aan verdien. Mijn site staat nu een aantal maanden online en ik krijg al meerdere aanvragen. Mijn website zorgt ervoor dat ik snel mijn klantenbestand kan uitbreiden. Het is zelfs zo druk dat ik dit jaar heb besloten om niet op vakantie te gaan. Ik vind het maar al te fijn dat ik nu veel werk heb en door kan pakken!'

Frank de Vries, www.frankdevriesgroenprojecten.nl

frank-de-vries-groenprojecten
image

Deel met anderen!

Klantverhaal Vita-Tendens: 'Verbaasd heeft aan geen van mijn verwachtingen voldaan'

Vita Tendens wil een nieuwe website om de markt voor zit- en slaapcomfort te bedienen. Het bedrijf vraagt verschillende offertes op die variëren van € 1.500,- tot € 6.000,-. Verbaasd komt met een volledige online marketingoplossing voor € 39,- per maand. De implementatie van het ontwerp kost een paar honderd euro. 

Nieuwste projecten

mrk media verbaasd nieuwe website
Lessen bij Leendert Site
sales-leadership-academy-verbaasd-website
econ-header
rimpels-header-verbaasd