12/12/12 is een nieuwe memorabele datum in de historie van verbaasd: samen met Eskes Media gaan wij een preferred partnership aan. Door onze expertise te bundelen kunnen wij u nog betere diensten en producten aanbieden.

Het partnership houdt in dat Eskes Media voor zoekmachine optimalisatie verbaasd inschakelt. Verbaasd zorgt op zijn beurt dat Eskes Media bij website ontwikkeling wordt ingezet.

Eskes Media?

Eskes Media is een mediabedrijf uit Ede dat miljoenen mensen en honderden bedrijven en instellingen bedient met journalistieke websites, webapplicaties, websites op maat en andere producten. Het bedrijf heeft marktleiders als DagjeWeg.NL en Place de l'Opera in eigen beheer. Nieuwste product is het unieke content management systeem CMSkes, waarmee klanten eenvoudig hun eigen website kunnen maken en beheren. Verbaasd biedt dit gebruiksvriendelijke systeem onder eigen label aan als verbaasdcms.

Wij zijn verheugd dat wij onze kennis en kunde kunnen delen en vermenigvuldigen in een samenwerking met een partner die dezelfde focus op kwaliteit en inhoud heeft.

Wilt u weten hoe wij samen met Eskes Media uw complete online strategie kunnen neerzetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.