Misschien staat u op het punt de telefoon te pakken om ons te benaderen voor hulp bij uw online marketing strategie. Wacht nog even met bellen! Wij bereiden u alvast voor op 5 mogelijke frustraties over verbaasd.

1. 'Geen snelle oplossingen'

Verwacht niet dat u binnen de kortste keren die nummer 1-positie in de zoekmachine heeft. Zoekmachine optimalisatie (SEO) vraagt zorgvuldigheid en geduld. Quick fixes kunnen voor quick wins zorgen, maar het is niet realistisch om te verwachten dat ze op lange termijn rendement brengen.

2. Ranking niet het allerbelangrijkste

Wij komen u in eerste instantie geen hoge posities in de zoekmachine brengen. We ontwikkelen een strategie, waarbij het doel is om meer omzet te halen uit uw online activiteiten. Uiteindelijk is het gevolg van al onze inspanningen een stijging van uw website in de zoekresultaten. Een hoge ranking is slechts een trede op de ladder naar online succes.

3. Design niet het allerbelangrijkste

U ziet zoveel gelikte websites, dat doen wij ook. Wij kijken echter met een andere bril naar websites, waardoor het gewicht in onze gesprekken met u bij inhoud ligt en minder bij design. U kunt nog zo'n mooie website hebben, maar als u niets te bieden heeft, vinden potentiƫle klanten uw site niet.

4. 'Ik moet zelf stukjes schrijven'

Als uw website dynamisch is, dus als er geregeld wat nieuws op verschijnt, wordt de site hoger gewaardeerd door zoekmachines. Wij zullen u om die reden adviseren om elke week of dagelijks 1 of meerdere stukjes te schrijven. Nee, wij verwachten geen journalistieke hoogstandjes van u. Daarom kunt u uw 'ruwe' tekst bij ons aanleveren, waarna wij het na controle op uw website plaatsen.

5. Uw woorden niet onze zoekwoorden

U heeft vast woorden waarop u graag hoog gevonden wilt worden in de zoekresultaten. Geef ons een lijstje en wij zullen waarschijnlijk verschillende woorden moeten wegstrepen. Waarom? Misschien is de concurrentie te groot, of zoekt niemand op uw woorden. Wij doen een grondige analyse, daar kunt u op vertrouwen.

Heeft u na het lezen van bovenstaande frustraties nog voldoende vertrouwen in een samenwerking met verbaasd? Neem contact met ons op voor een afspraak.