Mensen die vastgelopen zijn in hun leven, kunnen vanaf vandaag met hun hulpvragen terecht op de nieuwe website van Stichting Schuilplaats. Verbaasd en Schuilplaats lanceren met trots www.stichtingschuilplaats.nl, een gebruiksvriendelijk platform voor christelijke hulp.

Click & Go

De website van Stichting Schuilplaats is ontwikkeld met de nieuwste technieken, werkt volledig responsive (past zich aan de schermgrootte van uw apparaat) en is zeer eenvoudig te beheren dankzij een Click & Go-administratiepaneel. Met een enkele muisklik past een gebruiker teksten en onderdelen op de website aan. Alle wijzigingen gebeuren aan de voorkant van de website, zodat een gebruiker zijn aanpassingen direct kan zien.

Eind vorig jaar benaderde Stichting Schuilplaats verbaasd internet marketing voor de ontwikkeling van een nieuwe website. De site waar hulpzoekers tot voor kort op terecht kwamen, was na 5 jaar sterk verouderd en functioneerde bijvoorbeeld niet in moderne browsers als Google Chrome.

Met de nieuwe website loopt Stichting Schuilplaats weer synchroon met de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Verbaasd feliciteert Stichting Schuilplaats met zijn nieuwe platform en hoopt op een succesvolle continuering van de online strategie

Wilt u verbaasd ook inzetten voor de ontwikkeling van uw nieuwe website? Neem contact met ons op.