In het voorjaar van 2013 benadert hovenier Achterberg verbaasd om te praten over de ontwikkeling van een nieuwe website te ontwikkelen. Na een demonstratie van verbaasdcms is Achterberg zo enthousiast dat er gelijk een klap op wordt gegeven.

De strategie wordt bepaald en in de zomermaanden uitgediept in sterke content voor de website. Begin november staat www.achterberggroenprojecten.nl live. 

Kwaliteitsuitstraling

De website geeft Achterberg Groenprojecten een kwaliteitsuitstraling, waardoor het bedrijf zich kan meten met andere hoveniers in de regio. Voor de beelden schakelde Achterberg op ons advies een fotograaf in. De prachtige foto’s getuigen van een scherp oog voor detail.

In onze gesprekken met Achterberg Groenprojecten waren wij verrast over het grote enthousiasme van deze ondernemer en de bereidheid om grenzen op te zoeken voor meer online rendement. De contactpagina staat op achterberggroenprojecten.nl bijvoorbeeld niet onder het kopje ‘Contact’, maar onder ‘Interesse?’. Het portfolio vindt u onder ‘Inspiratie’.

Contentstrategie

Achterberg durft het aan om te experimenteren. Via het onderdeel ‘Tips’ krijgen bezoekers binnenkort geregeld advies over de tuin. De contentstrategie moet er voor zorgen dat Achterberg Groenprojecten een autoriteit wordt voor de werkzaamheden aan de tuin. 

Verbaasdcms

Nu verbaasd de website heeft opgeleverd, kan Achterberg zijn website zonder technische kennis en hulp van buitenaf bijhouden met ons eenvoudige Click & Go CMS. Achterberg past onderdelen op zijn website aan, simpelweg door er op te klikken. Omdat afbeeldingen en tekstvakken eenvoudig te verslepen zijn, heeft deze ondernemer volledige vrijheid om zelf de lay-out van zijn pagina’s aan te passen. De website is responsive, wat betekent dat het op alle schermen goed wordt weergegeven, dus ook op smartphones en tablets.  

Verbaasdcms gebruikt de nieuwste technieken zoals HTML 5. Het systeem wordt automatisch geupdate, zodat de techniek nooit verouderd. U website blijft bij de tijd, waardoor de continuïteit van uw bedrijf of organisatie gewaarborgd is.

Wilt u ook gebruik maken van onze volledige online marketingoplossing? Neem contact met ons op voor een demonstratie. Met verbaasdcms zet u de stap naar bedrijfsgroei op internet.

Deze bedrijven gingen u al voor: Stichting Schuilplaats, Vita Tendens, Van Rooyen Tuinen, zie ook Projecten.